Zimní set z ovčí vlny prodloužený

Set z ovčí vlny zimní přikrývka prodloužená a polštář prošívaný.

Využijte  nákup setu z ovčí vlny. Set obsahuje dlouhou prošívanou přikrývku 135×220 cm z výplní ovčí vlna. Prošívaný polštář 70×90 cm z ovčí vlny s vnitřním polštářkem na doplnění.

Od: 5 280 

Loading...

Popis

Zimní set prodloužená přikrývka a polštář levně

Souprava je tvořena prošívanou zimní přikrývkou 135×220 cm a prošívaným polštářem70x90cm

Set je určen pro zmrzlíky, přikrývky je velmi teplá.

Prošívaná přikrývka je plněna mykaným ovčím rounem se zimní výplní  o hmotnosti 2 kg. Celková hmotnost přikrývky 3 kg

Polštář prošívaný je plněn mykaným ovčím rounem, tato část polštáře je prošitá pro stálost vlněné výplně. Vnitřní vyjímatelný vak je plněn dutým vláknem ve formě chomáčků.

Množství umělé výplně a tím i výšku polštáře lze regulovat zipovým uzávěrem, který je na vnějším i na vnitřním polštáři.

Povrchový materiál je hustě tkaná sypkovina ze 100% bavlny.

Vnitřní materiál ovčí vlna je vysoce kvalitní materiál a není to jen trend dnešní doby.

Její vlastnosti využíváme po staletí. Příroda si tento materiál vyrobí sama.

Je to přírodní materiál s vlastnostmi jako je termoregulace, vysoká savost, odvod vlhkosti, vzdušnost, je výjimečná svými antibakteriálními vlastnostmi.

Obsažený lanolín přirozeně pečuje o vlnu, zajišťuje izolační vlastnosti i voděodolnost vlny.

Nesmíme opomenout na antidekubitní účinky, které jsou vynikající.

Je to přírodní materiál, který nelze nahradit žádnými umělými výrobními procesy.

Pokud při spánku využijete přikrývky, podložky i polštáře z ovčí vlny najednou, výrazně znásobíte efekt působení ovčí vlny na lidský organismus.

Pomůže Vám učinit Váš spánek klidnější, bez pocení, následné zlepšení paměti, koncentrace a v nemalé míře zmírnění každodenního stresu.

Jednoduše zvyšuje délku života.

 

 

Materiály

Sypkovina tvoří základní povrchovou tkaninu na vlněné výrobky.

Používáme pouze kvalitní bavlněné plátna a sypkoviny vyrobené v ČR ze 100% bavlny s uděleným certifikátem OEKO-TEX® Standard 100 o zdravotní nezávadnosti i pro účely ve zdravotnictví v souladu s normami ISO 9001 a splňující hygienické požadavky na hračky a výrobky pro děti do tří let.

Plátno – Bavlna 100 % – bavlna hladká ze 100 % česané bavlny, plátnová vazba. Tkanina je pevná, lehká , příjemná na dotyk s dostatečnou splývavostí. Není, ale tak hustá jako sypkovina, proto se vkládá pod tkaninu netkaná textilie, z důvodu prolínání ovčího rouna skrz povrchový materiál. Nešustí.
Sypkovina
Vlněný sortiment nabízíme v základní sypkovině na vlnu v tradiční kvalitě SULPA – hustě tkaná 100% bavlna. V barevném provedení bílá, smetanová, modrá, růžová. Pevnost sypkoviny zaručí dlouhodobou výdrž při běžném používání.

S řadou Luxus oslovujeme zákazníky

především toužící po netradiční kvalitě spánku s ohledem na přijatelný rozpočet. Česaná dlouho vlákenná bavlna 100%, hustě tkaná v jemné plátnové vazbě – vytváří příjemnou sypkovinu s dlouhodobou výdrží, v barevném provedení – růžová, modrá s bílým peříčkem.
Viz vzorník.

Zdravý a hygienický spánek je zajištěn díky sypkovině s certifikovanou úpravou STŘÍBROAKTIV
Pozitivní účinek úpravy vychází z obsahu aktivního stříbra ve tkanině. To působí proti plísním, bakteriím a jejich aktivitou, vznikajícímu zápachu. To všechno Vám zaručí příjemný pocit čistoty i po dlouho době užívání.
Nabízíme ve smetanovém provedení.

Comfort sypkoviny:
To je dokonalá kombinace výrobků z ovčí vlny a hedvábné sypkoviny. Zatím co vás vlna příjemně hřeje, velmi jemná sypkovina vytváří příjemné klima v lůžku.
Lehoučká sypkovina Supersoft. Tip použité sypkoviny Tron, Floreta, Fortuna, Fatima.
100% bavlna tkaná z jemných česaných přízí ve vysoké kvalitě s opakovaným kalandrováním. Sypkoviny nabízíme v provedení smetanová, zelená, bílá.
Viz vzorník.

Další informace

Materiál

Bavlna 100 % Plátno – bílá, Sypkovina 100% bavlna – bílá, Sýpkovina 100% bavlna – smetanová, Sypkovina 100% bavlna – růžová, Sypkovina 100% bavlna – modrá, Sypkovina LUXUS 100 % bavlna – modrá, Comfort sypkovina 100% bavlna – smetanová, Sypkovina LUXUS 100 % bavlna – stříbroaktiv smetanová, Sypkovina LUXUS 100% bavlna – růžová

Rozměr

135×220 +70×90 cm